May 17, 2009

İsrail'den şıllık parası alan Fehmi Koru niye Amerika'ya götünü çevirdi!!!

ODATV.den çüş denecek haber!!! Tabii ki çüş Koru'ya...


Yeni Şafak Gazetesi’nde Taha Kıvanç müstear ismi ile yazan Fehmi Koru, Washington Enstitüsü’nün Türkiye Programı Direktörü olan Soner Çağaptay’a çok kızdı. Bunun nedeni, Çağaptay’ın Newsweek Dergisi’nin son sayısına yazdığı yazı.
Çağaptay yazısında Ergenekon Operasyonu ile başlayan süreci Amerika’da baskı dönemi olarak anılan Mc Carty dönemine benzetti. Çağaptay bu dönemde özellikle emniyet içinde etkili olan cemaatin operasyon ile muhalefeti susturmasından söz etti. ÇYDD’ye yapılan operasyonu da cemaate alternatif eğitim modeli vermesine bağladı.
İşte bu sözler Fehmi Koru’yu kızdırdı. Koru, bugün bu sözlere olan tepkisini Taha Kıvanç ismi ile yazdı (Tabii götü yemediği için kendi ismiyle yazamıyor. Herhalde cebine para akıtan yabancıları aptal zannediyor.). Çağaptay’ın konuyu bilinçli olarak saptırdığını söyledi (Allah Allah! Tayyip'in temsilcisi Amerika önünde kul köle olmuşken, Amerika'yla para karşılığı düz beni anlayışı olusturmaya çalışırken bunu es geçtikleri zaman, konu saptırılmış olmuyor.. Değil mi bre muhterem!). Çağaptay’ın çalıştığı kuruluşun İsrail ile içli dışlı olmasını da ekledi (vay vay vay. kendi başbakan'ı gidip o İsrail'in şirketlerine bir güzel ülkeyi paylaş izni veriyorken herhalde bundan anlamsız bir suçlama olmaz.).

Fehmi Koru pek çok kişi için ilginç gelebilecek şu sözleri de kullandı. “Amerikan medyasıyla geçmişte değişik düzeylerde yolum kesiştiği için bu tür yazıları yayınlatmanın ne kadar güç olduğunu biliyorum.”(herhalde Fethullah'ın kıçını yaladığını güzelce resmeden yazıları yayınlatmayı başaramadı da oradan biliyor olsa gerek. ya da kimbilir belki de orduyu piçe çevirmeye çalışmışlardı, Amerika'ya ihanet etti falan diyerekten, Amerikalılar yemedi. Belki de ondandır.)

Ergenekon Operasyonu’nun Çağaptay’ın anlattığı gibi olmadığını söyleyen Koru, bu gerçeği anlaması için Çağaptay’a ilginç bir yol önerdi (Maşallah kendisi çok iyi biliyor olsa gerek. Acaba belgelerin bir kısmı kendi bilgisayarında yaratılma olduğu için midir!). Soner Çağaptay’ın kardeşi Habertürk Televizyonu Haber Müdürü Ali Çağaptay’ı aramasını istedi. Ali Çağaptay’ın kendisi ile benzer düşündüğünü ifade eden Koru, Ali Çağaptay’ın cevabını ben de kabul ederim dedi. (Hadi ya! Bizde sana Allah'ı ya da Peygamberi aramanı tavsiye ediyoruz. Sor bakalım, Ergenokan ile biz düzen miyiz, yoksa düzülen mi!)




No comments: